Foto

Bestellen en afhalen van online beereondergoed producten

Na het plaatsen van u bestelling zal er altijd per mail een bevestiging van uw bestelling worden verstuurd.

IDEAL
Als u via IDEAL heeft betaald zullen de artikelen worden opgestuurd. Mocht u contant of via overschrijving betalen zullen we de artikelen leveren om het moment dat het geld ontvangen is.

AFTERPAY(ACHTERAF BETALEN)
 

AfterPay voert voor beerenonderkleding.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij beerenonderkleding.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wij leveren doorgaans binnen 5 werkdagen. Mocht dit niet lukken stellen wij u hiervan op de hoogte.
www.Beerenonderkleding.nl verzendt uw beerenondergoed artikelen per PostNL

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling op een van onze markten te komen halen.

Kiest u hiervoor dan worden de door u vooruitbetaalde verzendkosten € 6,85 aan u contant terug betaald. Neem wel even de orderbevestiging mee zodat wij u snel en goed van dienst kunnen zijn.

U vindt ons in de volgende plaatsen:

Lokatie

Dag

tijdstip

Vaals

dinsdag           

8.00-13.00 uur

Echt

 woensdag

12.00-16.30 uur

Sittard

 donderdag  

8.00-13.00 uur

Maastricht

 vrijdag

8.00 -15.00 uur

Roermond

 zaterdag

9.30 -16.00 ( zomertijd 17.00 uur)