Period short heavy flow black front Period short heavy flow black back
Period short heavy flow black front Period short heavy flow black back
Beeren Period Short Heavy Flow zwart
Dit broekje geeft je een veilig, droog en comfortabel gevoel tijdens je mesntruatieperiode of bij urineverlies in het kruis ztten vochtabsorberende stoffen die een speciale behandeling hebben gehad.

Artikelnummer

16-433-007

ÔéČ┬á15,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het Menstruatie Ondergoed van Beeren Bodywear is vervaardigd met hoogwaardige materialen die ademend en vochtafvoerend zijn. Het bestaat uit verschillende lagen, waaronder een vochtafstotende buitenlaag om lekkage te voorkomen, een absorberende laag die vocht vasthoudt, en een zachte binnenlaag die zorgt voor een droog en comfortabel gevoel. Dit innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat vrouwen zich zelfverzekerd en vrij kunnen bewegen, ongeacht de intensiteit van hun menstruatie.

Een van de belangrijkste voordelen van het Menstruatie Ondergoed van Beeren Bodywear is de herbruikbaarheid en duurzaamheid. In tegenstelling tot wegwerpmaandverband en tampons, kunnen deze ondergoedstukken keer op keer worden gewassen en gedragen. Dit is niet alleen milieuvriendelijker, maar het bespaart vrouwen ook geld op de lange termijn. Het ondergoed is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor het een duurzame investering is voor vrouwen die waarde hechten aan zowel comfort als duurzaamheid.

Bovendien zijn de producten van Beeren Bodywear ontworpen met het oog op het welzijn van vrouwen. Het Menstruatie Ondergoed is vrij van schadelijke chemicaliën, zoals chloor, die vaak in wegwerpmaandverband worden aangetroffen. Dit zorgt ervoor dat het ondergoed veilig is voor de gevoelige huid en allergieën minimaliseert. Beeren Bodywear heeft de gezondheid en het comfort van vrouwen hoog in het vaandel staan en streeft er voortdurend naar om producten te ontwikkelen die aan deze behoeften voldoen.

Naast alle praktische voordelen, draagt het gebruik van het Menstruatie Ondergoed van Beeren Bodywear bij aan het verminderen van afval en het beschermen van het milieu. Traditionele menstruatieproducten, zoals maandverband en tampons, genereren enorme hoeveelheden afval die vaak eindigen op stortplaatsen en in de oceanen. Door te kiezen voor herbruikbaar menstruatieondergoed kunnen vrouwen hun ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een schonere planeet.