Beeren Onderblouse voor dames

Beeren ondergoed voor het hele gezin, een collectie ondergoed voor alle leeftijdscategorieën. Een collectie ondergoed passend voor iedereen, van jong tot oud, van klassiek tot geheel volgens de laatste modetrends. Beeren Bodywear heeft een assortiment voor zowel de warme als voor de koude tijd van het jaar.

Beeren ondergoed is altijd van de allerhoogste kwaliteit. Het wordt gemaakt van de allerbeste katoen en van de allerfijnste menggarens. Beeren ondergoed heeft een goede pasvorm en een uitmuntend draagcomfort! 


Bezig met laden...
visibility

Dames onderblouse Beatrix met lange mouw Wit

Dames onderblouse met lange mouwen gemaakt van een fijnrib, zonder zijnaden. De onderblouse is voorzien van een kanten inzetstuk.

10,95

visibility

Dames onderblouse Beatrix met korte mouw Wit

Dames onderblouse met korte mouwen gemaakt van een fijnrib, zonder zijnaden. De onderblouse is voorzien van een kanten inzetstuk.

9,75

visibility

Dames onderblouse met korte mouw M3000 Wit

Dames onderblouse met korte mouwen gemaakt van een fijnrib, zonder zijnaden. De hals en mouwen zijn afgewerkt met een elastisch kantje,...

7,95

visibility

Dames onderblouse met lange mouw M3000 Wit

Dames onderblouse met lange mouwen gemaakt van een fijnrib, zonder zijnaden. De hals en mouwen zijn afgewerkt met een elastisch kantje,...

9,50


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.