Actieweken in September

  05-08-2015     Reacties (0)

Het is zover. Vlak voor de vakantie mooie acties. Elke week zullen we producten in de aanbieding doen. Voor de maand jullie staan volgende acties op het programma.    

Lees meer

achteraf betalen met AfterPay

  19-06-2015     Reacties (2)

achteraf betalen met AfterPay Online winkelen, wie doet dat niet in meer of mindere mate? Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van het webwinkelen. Snel en gemakkelijk prijzen vergelijken en producten online bestellen wanneer het u uit komt. Webwinkels zijn dag en nacht beschikbaar en bereikbaar. Het enige nadeel van al dit winkel- en bestelgemak is dat veel webwinkels een vooruitbetaling van u verlangen. Uw product wordt pas geleverd wanneer u het volledige bedrag betaald heeft. Vaak zijn er redenen en denkbare situaties dat u juist de voorkeur heeft om eerst uw producten te ontvangen alvorens te betalen. Wij van beerenonderkleding.nl begrijpen dit en bieden daarom als extra service vanaf vandaag de achteraf betaalmethode AfterPay aan in onze webshop. AfterPay biedt een nieuwe betaalmogelijkheid binnen de online kassa van beerenonderkleding.nl...

Lees meer

Beeren heren ondergoed

  Pierre Coenen     04-07-2014     Reacties (0)

Beeren ondergoed heren. Toch maar eens bij stilstaan. Het is niet vreemd dat beeren ondergoed al zo lang aan de top staat voor het heren ondergoed. Nog steeds zijn de shirts en hemden de nummer 1 binnen onze webwinkel en bij ons op de markt.  Alle onderkleding voor de man is gemaakt voor de perfecte pasvorm. Lange mouw korte mouw, mouwloos het maakt niet uit. De collectie bevat artikelen in 100% katoen, elastisch katoen, maar ook in micro kwaliteiten en menggarens. van sportbroek tot boxershort. De beste t-shirts voor onder uw overhemd. 

Lees meer