Beeren ondergoed op de markt sinds de 1962.

In 1962 is mijn vader, Mathieu Coenen, begonnen als marktkoopman van ondergoed op verschillende markten in Limburg. Door zijn plotselinge overlijden, stond ik er vanaf 1981 samen met mijn vrouw Thea alleen voor. Vanaf deze tijd hebben wij onze zaak, gericht op het verkopen van onder andere Beeren ondergoed, zien uitgroeien tot een fantastisch familiebedrijf. Wij bieden een breed assortiment in heren ondergoed, dames ondergoed en kinder ondergoed. Op onze marktkraam vindt u, naast Beeren Ondergoed, ook andere merken, zoals Avet, Set, Funderwear en MaxxOwen. U vindt onze marktkraam met Beeren ondergoed op verschillende weekmarkten in Limburg. U herkent ons aan de vlaggen van Beeren Bodywear.

  • Weekmarkt Echt - Woensdag
  • Weekmarkt Sittard - Donderdag
  • Weekmarkt Maastricht - Vrijdag
  • Weekmarkt Roermond - Zaterdag.

‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčBeeren ondergoed naast de markt ook online te koop.

Meer dan 50 jaar na de oprichting, hebben wij ook op digitaal gebied naam gemaakt met onze Beeren webshop: Beerenonderkleding.nl. We hebben ervoor gekozen om enkel de kwaliteitsproducten van Beeren Bodywear aan te bieden, zodat we u de beste service kunnen bieden. Inmiddels is ook onze zoon Michel aangehaakt en ondersteund ons bij de webshop. Dit maakt dat ons familiebedrijf nu 3 generaties telt en hiermee uniek is binnen de branche.

Dit is waar wij voor staan!

Snelle service en persoonlijk advies in combinatie met de beste kwaliteitsproducten van Beeren Bodywear is waar wijn voor staan. Wij zeggen dit niet alleen, maar maken dit ook waar! Intensief contact en korte lijntjes met onze leveranciers zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen om uw verwachtingen waar te maken. Wij zijn constant op zoek naar manier om u een nog betere service te geven. Tips? Laat het ons weten via het contactformulier.

Wij wensen u veel winkelplezier en bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen!

Pierre & Thea Coenen
Beerenonderkleding